Конструктор Minecraft 66080

Конструктор Minecraft 66080

Артикул:1357112888
В порівнянні
У обране
В наявності
Ціна
307.99 грн.
11
Опис

Конструктор Minecraft 66080 4 Вида


Ціна за 1


Конструктор Minecraft 4 Вида – це аналог відомого виробника, створений для шанувальників однієї з найуспішніших комп'ютерних ігор в історії – «Майнкрафт».


Серія конструкторів Minecraft за відомою всім, без винятку легендарної гри. Більше десяти років тому гру офіційно випустили і практично відразу вона виборола величезну аудиторію шанувальників від маленьких до дорослих. Основною особливістю гри є тривимірний світ, що повністю редагується, який складається з блоків.


Тематичний конструктор дозволить дитині відтворити локації з популярної гри прямо у себе вдома. Кожен вид включає якісні деталі і героя з відомої локації, які добре і надійно кріпляться між собою.


Можливість відтворювати неповторний ігровий світ, не вдаючись до використання комп'ютера, дозволяє розвинути уяву дитини, а також стимулює розвиток дрібної моторики. Процес будівництва з барвистих блоків конструктора дуже цікавий, у дитини з'являється можливість для творчості. Також це розвиває логічне мислення, вчить його зосереджуватися та концентруватися на поставленому завданні. Для дітей та дорослих стане чудовим способом спільного проведення часу, адже збирати конструктор разом – це дуже цікаво. Всі деталі конструктора відмінно поєднуються між собою, а також чудово кріпляться до конструкторів інших марок.


Відгуки
Відгуків ще немає — ваш може стати першим.
загальний рейтинг