Конструктор Bela Friends 10497

Конструктор Bela Friends 10497

Артикул:622057676
Бренд:LEGO
В порівнянні
У обране
Немає в наявності
Ціна
30 324 грн.
11
Опис

І ось настало довгоочікуване літо, а як відомо, всі їздять відпочивати. І наші герої зі знаменитої серії Friends не виняток. Тільки вони люблять активний відпочинок. І для цього вони обрали спортивний табір. Тут можна не лише відпочити, а й провести час із користю.


Табір дуже цікавий і таїть безліч розваг. Тут можна полазити по стінах, покататися на тарзанці з колеса, спуститися гвинтовою гіркою. Так як це табір зі спортивним ухилом, то здолавши перешкоди найшвидше можна отримати приз у вигляді заповітного кубка. Після змагань потрібно відпочивати і для цього чудово підійде будиночок на дереві. Розташовується в низу дерева, навколо якого і побудований весь табір. Будинок із двох поверхів може розмістити багато спортсменів. Перший поверх відведений під кухню, другий під спальню, потрапити до якої можна сходами. Тепер відпочинок подружок пройде на ура.


У цьому великому наборі дитячого конструктора ви з 739 деталей побудуєте екстремальний лісовий табір, до якого вирушать подружки-спортсменки Стефані, Емма і Джой. Табір виглядає, як двоповерховий будинок, з кухнею та сходами на першому поверсі. Другий поверх - це горище, а на стовбурі дерева розміщений оглядовий майданчик та тарзанка з колесом. З тарзанки можна стрибати прямо в гірське озеро, щоб освіжиться у спекотний літній день. Також у лісовому таборі є хисткий міст, який з'єднує другий поверх будинку та скелю, а під ним гірка зі спуском до озера. З іншого боку, знаходиться стінка для занять альпінізмом. А ще в таборі живуть милі тварини - лисеня і пташка. Такий чудовий набір для дітей сподобається неодмінно будь-якій дівчинці. Крім того, що збирати дитячий конструктор Bela Friends 10497 дитині буде цікаво – це ще й дуже корисно, адже дитина розвиває своє мислення, логіку, пам'ять. Конструктори для дітей Bela Friends є аналогом Lego.


Розмір будинку на дереві зі смугою перешкод становить 26х29х12 см.


У наборі Bela "Спортивний табір: Будинок на дереві" присутні 2 фігурки: орел і лисичка; 3 лялечки: Емма, Стефані та вожата табори Джой, а також безліч аксесуарів для реалістичної гри: вудка, захисний шолом, книга, фотоапарат, кухоль, сотейник, сковорода, вишня, куряча ніжка, тістечка, світильник, лампа, табло з годинником, кубок , прапор, емблема табору, автомобільна шина, квіти та ліани.



Характеристики
Бренд
Відгуки
Відгуків ще немає — ваш може стати першим.
загальний рейтинг